KONYA / MERAM - Gödene Toki Şehit Abdullah Paltacı Ortaokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, Meram Gödene TOKİ İmam Hatip Ortaokulu ile beraber normal eğitime devam etmektedir. Okulumuzun kullandığı bina Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Meram TOKİ Konutları 1. Etapta 2010 yılında yapılmıştır. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında Meram Gödene TOKİ Ortaokulu bu binada eğitim öğretime başlamıştır. İlk mezunlarımızı 2015 yılında diğer okullardan nakil almış olduğumuz öğrencilerle vermiş olduk. 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibari ile 5.dönem mezunlarımızı vermiş olacağız. Bölgemizde 5.sınıf kayıtlarında her yıl en çok tercih edilen bir okuluz. Öğrencilerimizin sosyal, sportif ve sanatsal yönden gelişmeleri için okulumuzda ders dışı etkinlikler düzenlenmektedir. Öğrencilerimizi sağlıklı, güvenli bir ortamda, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışıyla hayata ve orta öğrenime hazırlayarak topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.

Yayın: 07.10.2020 - Güncelleme: 16.11.2022 11:53 - Görüntülenme: 620